Belesti kolene

Dobrý den p. doktore Před půl rokem jsem měla úraz na levém koleni přetrhaný přední zkřížený vaz a meniskus. Tak jsem v srpnu podstoupila operaci kde mi vše odstranili. Bohužel je to už půl roku a koleno mě zlobí i když se snažím posilovat pěticípí sval a získat si stabilitu. Tak mi koleno stejně lehce ujíždí do vnějšího boku intervaly se zvyšují a mě koleno dost bolí na vnější straně u spodního úponu asi postranního vazu. Koleno není nijak moc nateklé vodu taky nemám, ale bolesti jsou někdy dost veliké. Tak se chci poradit jestli mám vyhledat lékaře a co by toto mohlo signalizovat. Po operaci bylo koleno dobré a já bych na další operaci už nechtěla byla by to už 4 a to už je dost. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Určitě lékaře navštivte, mohou být uvolněny ještě další (postranní a jiné) vazy kolenního kloubu, které jsou důležité pro udržení stability kloubu. Jestli by byla jediným řešením další operace, to musí rozhodnou lékař až po vyšetření.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: