Bodnutí hmyzem

Dobrý den,asi před 2 týdny mě bodl nějaký hmyz a teď mi to okolo bodance zarudlo..je to podobné jako u klíšťat?děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Lucie,při poštípání hmyzem často vzniká alergická reakce nebo je možné zanesení infekce do rány. Pokud jste neměla klíště, nebude se s největší pravděpodobností jednat o lymskou boreliózu. Jestliže zarudnutí kolem poštípání přetrvává, navštivte praktického lékaře, aby zhodnotil, o jakou diagnózu se jedná a ev. nasadil příslušnou léčbu.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: