Bolest bederní páteře s bolestí levé nohy

dobrý den, již půl roku marodím s páteří, od dětství mám skoliosu. Nyní se mi k bolestem přidala bolest bederní páteře s bolestí levé nohy a brnění palce u nohy. CT vyšetření: listesa l5-S1 významně zužující kanál pat. kořen. sensitivní léze l5l. sin. a irit. sl l. sin. nyní jdu na vyšetření emg a neurolog mi doporučuje operaci. Je tato operace nutná? A když ji nepodstoupím, co bude dál? Děkuji za odbornou radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, listhesa se od určitého stupně operuje, odmítnutí operace není moudré, pokud vám ji lékař doporučuje, je určitě namístě. Nechcete přece strávit život na lécích nebo v bolestech. Pokuste se s lékařem komunikovat, vyptejte se na podstatu operace a zkuste také intenzivně cvičit, třeba pilates je výborné cvičení na hluboké zádové svasltvo, které právě potřebujete posílit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+19 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
vyhřezlá plotýnka | Od: petra hubová | 20.9.2015 18:59
dobrý den mam vyhřezlou plotýnku na levé straně s bolestí do levé nohy až k prstům mám křeče do lýtka až ke kotníkům byla jsem hospitalizovaná ve špitále a nepomohli mi bolesti mám stále čeká mě vyšetření magnetycký a cetečka už mi to trvá skoro dva měsíce a už je to neúnosný mám dvě děti a už bych byla ráda kdybych mohla fungovat bez bolestí děkuji za odpověď
reagovat
re:vyhřezlá plotýnka | Od: uLékaře.cz | 21.9.2015 11:04
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: