Bolest kolene

Dobrý den asi před měsícem jsem si namohl koleno nošení cihel do schodů a dolu chodil jsem více do strany musel jsem i na pohotovost nepostavil jsem se na nohu večer zjištěná atroza 2 a 3 st.3 injekce sinovalu boli to na vnitřní straně necitlivé stehno bolest jde až do lýtka nyní jdu ještě na neurologii je možné že by po měsíci mohli bolet i bazy a šlachy popřípadě meniskus bolí to i v noci koleno je večer teplejší děkuji moc za odpověd

Odpověď odborníka:

Diagnozu je třeba ještě doplnit, upřesnit. Zhoršená artróza drobným chrupavčitým tělískem, které se uvolní, velmi může zhoršit funkci kloubu. Pokud po injekční , mobilizační a fyzikální léčbě na rehabilitaci nepovede ke zlepšení je na místě vyšetření kolena magnetickou rezonancí, která znázorní měkké tkáně kolena, na příklad menisky. Podle výsledku další postup. Dle nálezu je potom vhodná i diagnostická a terapeutická artroskopie.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: