Bolest kolene

Dobrý den, mohla bych poprosit o vysvětlení vyšetření z MR - viz příloha? Bylo mi řečeno, že dle nálezu je vše v pořádku a nemá smysl dál cokoliv řešit. Nicméně mě stále nahlodává pochybnost i díky tomu, že bolest stále přetrvává... Předem děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nález odpovídá velmi častému postižení kosti fibrosním kortikálním defektu, chybějící kost je nahrazena vazivem. Tento častý nález nezpůsobuje obvykle ani bolesti ani potíže a je třeba ho pouze sledovat - stačí rtg snímek s odstupem půl roku. Dále je zde drobné postižení menisku, které zatím není zralé k operačnímu řešení. Závěr : je vhodný rtg snímek holenní kosti s odstupem půl roku , jiná léčba není třeba.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Bolest ledvin rano Jsem v zahr. Proto bych prvne rada Vas nazor. K lekari se...
  • Stěr z děložního čípku Na konci října jsme byla na prohlídce u své doktorky...
  • Infekce mrsa Pracuji v Anglii v pecovatelskem dome. Mame klienty s MRSA.Muzete...
  • Svedeni,otok pochvy Mam strasne svedeni pochvy az to pali otekaji mi stydke...
  • Bolest varlete Nevím jestli píšu do dobré sekce ale mám takový problém a...
  • Černý hlen Vykašlávám už pár měsíců jen občas takový černý vyloženě černý kousek...
 
Kam dál
Naposledy čtené: