Bolest kosti za malíčkem u nohy

Před týdnem mi spadl na kost za malíčkem u nohy tak 25 kg kufr. U lékaře jsem s tím nebyla. Na tom místě mám pořád modřinu, bolí při stlačení a při chůzi v žabkách a nazouvání bot. Mohlo by to být třeba nalomený nebo je to jen naražený? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bohužel s prstem budete muset zajít na chirurgickou ambulanci např. na nejbližší poliklinice. Provedou Vám rentgen a dle toho zjistíte, zda je to pouze naražené nebo nalomené. S pozdravem dr. Šimjáková

MUDr. Renata Šimjáková
MUDr. Renata Šimjáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: