Bolest paty

Dva týdny mě bolí pata. V botách je bolest lepší než naboso. Nahmatala jsem si i malou bouličku na patě. Nevíte co by to mohlo být? Případně kam zajít? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Mohlo by se jednat o ostruhu, doporučuji vyšetření RTG, na který Vás může poslat praktický lékař. Pokud bude nález v pořádku, ptom se nechte prohlédnout ortopedem. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: