Bolest ramena

MOhu poprosit o vysvětlení zprávy od lékaře, děkuji Jen dodám, že po vyšetřená mě rameno bolí více a ibalgin proti bolesti nezabírá Při nakládce balíků, bolest ramene rtg ramene bez traumat změn,šíře AC štěrbinyhraniční7-8 mm,bolestivost ramene přetrvává, objevuje se ještěbolestivostna zadní ploše , bez poruchy čitílopatky bolesti v deltovém svalu,patrně při hueroskapulární perartritidě a svalových konstrakturách šíje,chronické změnykontraktury v šíjní svalovině dop.Ibalgin2x denně, 2x dolgit mazat odeslána na rhb i při bolestivosti je možné nastoupit na rehabilitaci nebo až po odeznění?děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Na rehabilitaci je možno nastoupit ihned, fyzioterapeut posoudí možnost zatížení. Je třeba pomýšlet na entezopatii některé ze šlach rotátorové monžety. V místě úponu šlachy na kost dochází k zánětlivé reakci, která bolí. Vážnější by bylo poranění této rotátorové manžety. Přesněji, pokud se stav rychle nebude upravovat, by upřesnilo diagnozu vyšetření diagnostickým ultrazvukem. Podle výsledku potom další posatup převážně bez operace, vyjímečně operací.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: