Bolest v krku

Při angíně před 2měsící jsem brala 3x po sobě antibiotika, abych se zbavila knedlíku v krku.Zůstal. Byla jsem na ORL, kde mi Dr. odebrala stěry krku- negativní, poté krev na fcí štítné žlázy- negativní, poslala mně na sono krku- bez cyst a jiných ohraničených ložisek- vlastně nic tam nemám. Přesto se mi sliznice, nebo jícen, knedlík, uzel nebo jak to mám nazvat co tam mám zvětší, špatně polykám a mám pocit dušení, někdy je to horší, někdy menší. Dr.mi řekla, že je to možno od páteře, a mám počkat až to samo přejde. Poradí mi p.doktorka jak se mám toho zbavit.Je nepříjemné pořád grgat a těžce polykat tvrdší jídlo. Nikdy předtím jsem to neměla. Vadí mi to, pořád na to myslím. Moje doktorka neví co se mnou. Nerada bych něco zanedbala a přišla s nemocí v posledním stadiu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych rozhodně znovu vyšetření na ORL a případně i na gastroenterologii. Bolest v krku ale může být způsobena i mononukleózou, doporučoval bych proto vyšetření i na ni. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: