Bolest v krku

Paní doktorko,moc děkuji za odpověď,jen jsme chtěla znát váš názor,který z těchto antibiotik by bylo pro miminka nejlepší, abych jim neublížila.Můžete my poradit prosím.Ještě jeden dotaz,stříkala jsem si 3 dnybioparox který mně pomohl,ale přestala jsem ho brát když se my ulevilo,myslíte že kdybych začít znovu mohlo by se to i tímto způsobempomoct a když to nepomohlo nasadit antibiotika.Moc vám za všechno děkuju.přeji krásný zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lepší a jistější je nasadit antibiotika! Bioparox může obsahovat příměsné látky, které by nebyly moc dobré a i druh antibiotické látky v něm není dovolený v těhotensví ( Fusafunginum). Při delším podávání by se mohl vstřebávat do krve a být potenciálně nebezpečný, rozhodně mnohem více než antibiotika, které vám doporučil gynekolog, ta jsou opravdu BEZPEČNA! Nechejte si nasadit antibiotika opravdu jsou bezpečná - nebojte se o miminka !! Doplňkově místo Stopanginu kloktejte odvar ze šalvěje a nebo kupte roztok Florsalmin (naředěný také kloktejte a vyplachujte ústní dutinu). Uvidíte, spolu s antibiotiky se vám brzy uleví. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: