Bolesti kolem kolena a varixy

Mám varixy na nohou ,ale Detralex nesmím kvůli zánětu střeva.Jen mám nosit punčochy a mazat to Ibalginem.Jenže již třetí den mne bolí 15cm úsek okolo kolene a je to mírně nateklé.Zároveň jsem měla před 2lety plastiku téhož kolena,pro doplnění.Cévař mi telefonicky poradil,že to mámmazat gelem.Co prosím s tím?Děkuji,Dagmar

Odpověď odborníka:

Dagmar, pokud nesmíte Detralex, tak je na místě skutečně léčba podpůrná - gel, sprchovat střídat studené, teplé, punčochy. Pokud by se však otok zvětšoval, bolelo by Vás lýtko při chůzi, je nutné navštívit lékaře, aby se nejdenalo o žilní trombózu. S plastikou kolene spíše souvislost nevidím. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: