Bolesti nohou

  • Dotaz od: Ivona Jokelová
  • Publikováno: 30.3.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat,mám bolesti nohy v nártu,mám ji oteklou,bolí mě i v klidu. Zjištěno na RTG:pravé přednoží bez patolog.změn,vlevo obloukovité varozní zahnutí IV a V MTT,pakloub III MTT,synostoza baze III MTT a os cuneiforme,defigurace os naviculare.Ortoped mi jí chce operovat,je to nutné,nebo je jiné řešení?Děkuji Jokelová.

Odpověď odborníka:

Vaše problémy se jinak, než operací nedají odstranit. Pokud jsou bolesti závažné, pak je operace na místě.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: