Bolesti po uraze

dobrý den stal se mě uraz 5.3.2011 a zpusobila jsem si tříštivu zlomeninu loketního kloubu mam 20% omezení v hybnosti bolesti stale a pořad do mě cpou analgetika a bolest nepovoluje měla jsem už melovis,tramabene lekař mě odpoví že bolest je od artrozi a ruka mě bolí pořad a nechce mě poslat na žadné jiné vyšetření jsem už zoufala je mě teprve 34 let a dokonce mě lekař řek že to dopadne tak že dostanu umělí kloub což si myslím vzhledem k memu věku je moc brzo prosím poradte mě kam se mam obratit s mejma bolestma děkuji petra cheb karlovarský kraj

Odpověď odborníka:

Tříštivé zlomeniny v loketním kloubu nejsou jednoduché zlomeniny, je třeba diagnozu upřesnit, sama přesnou diagnozu nepopisujete. Pokud nejste spokojena s průběhem je možno pro druhý pohled na záležitost využít jiného specialistu. Ve vašem případě patrně ambulanci chirurgické kliniky Fakultní nemocnice v Plzni. Je to vaše spádové zařízení. Vzhledem k rychlosti a hojení zlomeniny by se, pokud tento úmysl budete mít, nemělo vyšetření odkládat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Rakovina žaludku
Články: Rakovina žaludku
Zhoubný nádor žaludku je...
3 rady, jak zvládnout opruzeniny u miminka
Články: 3 rady, jak zvládnout opruzeniny u miminka
Skoro každý rodič si prošel...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Funkce střev se při celiakii dá obnovit dietou
Články: Funkce střev se při celiakii dá obnovit dietou
Celiakie je onemocnění, při...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Popálenina způsobená dnes nemusí bolet tak jako v minulosti
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: