Bolesti po vyndani sroubu z kolene

Dobry den, vcera 28.2.2014 mi byly vyndany srouby z kolene a cerklaz z cesky... po operaci jsem trpel obrovskyma bolestma a presto jsem byl po zakroku propusten domu. Bolesti mam stale velke..nemuzu pohnout ani nohou. Jak dlouho asi bude tento stav trvat. Cerklaz byla prirostla uz ke kosti...

Odpověď odborníka:

Stav by se měl upravit během 48 hodin. Kruté bolesti jak popisujete jsou velmi neobvyklé a proto se domnívám, že pokud nebudou v několika hordinách podstatně zmenšeny potom je na místě kontrolní´chirurgické vyšetřené, Léčba zatím klidová a medikace, chladný obklad 2 x 15 min. denně, , pohybová a fyzikálníá léčba na rehabilitaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x