Bolesti svalů

již 40let mě bolí nohy, v dnešní době již tak, že raději nikam moc nechodí. Bývalo to při zátěži(chůze do kopečka), nyní i v sedě.Mívám i křeče ve svalech. Byla provedena všechna možná vyšetření, včetně magnetické rezonance,ultrazvu cév na nohou a nic se nenašlo. Je v republice nějaký odborník na tento problém? Může mi někdo poradit? Děkuji Psala jsem již včera, bylo mi sděleno, že byla poslána odpověď, ale nepříšlo nic.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych opakovala vyšetření u lékařů - (zejména, zda nemáte neléčenou lym.boreliosu nebo jiný druh infekčního postižení) a potom, když se opravdu nic nenajde, může jít např. o diagosu fibromyalgie, které se věnují např v Revmatologickém ustavu v Praze 2 na Slupi, bez alespon podezření však vyšetření tam nepůjde zorganizovat. Existuje i spec. web pro nemocné fibromyalgíí, čímž neříkám, že vy ji máte (ale podezření bych měla, včetně toho, že máte depresivní ladění)...: http://fibromyalgik.webnode.cz/ nebo mnoho o těchto problémech /včetně pacientů s podobnými potížemi/ najdete na tomto webu pro chronický únavový syndrom: http://www.me-cfs.cz/ . Doporučila bych vám v současné situaci vyšetření u dobrého imunologa v okolí, ale konkrétně nemohu, byla by to reklama. Poptejte se po známých a nebo na těchto stránkách jsou imunologická pracoviště, vyberte si /imunologie spíše konec stránky dole/: http://www.lupusinky.estranky.cz/stranka/kontakty-na-lekare . Hezký den. /musíte si kliknout na podtržený odkaz, který vám přijde v odpovědi s infomací, teprve potom si odpověd přečtěte na stránkách www.ulekare.cz/

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x