Bolesti třísel

Dobry den. Asi pred 10 dny pri treninku (fotbal) sem ucitil pri kopnuti do mice placirkou bolest v pravem trisle (dva roky zpet jsem podstoupil jeho operaci) ukoncil sem trenink a 5 dni nechal v klidu pak sem znovu sel trenovat a na konci treninku opet pri kopnuti do mice sem ucitil bolest v trisle chci se zeptat jestli muze jit v "jen" o namozene trisla nebo spis budu muset opet podstoupit operaci. Pomohla by treba razova vlna nebo jina moznost??? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na dálku vám neodpovím, nejsem věštkyně, bohužel. Obratte se na svého ortopeda nebo sportovního lékaře, zná váš stav dlouhodobě a pravděpodobnost odhadne lépe on. Rázová vlna je individuální záležitost ( v současnosti spíše podle mého názoru modní), může pomoci, ale někomu stav i zhorší. Nelze předvídat, co se stane, jak tělo zareaguje. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: