Bolesti třísel a stehen

Dobrý den, prodělala jsem zánět prsu při kterém jsem měla zvětšené mízní uzliny v pravém podpaží (26x8mm) - sono v pořádku. Nyní už bolesti nepociťuji jen uzlina zůstává zvětšená. Byla jsem léčena antibiotiky Amoksiklav. Těsně po zánětu prsu byl zjištěn začínající zánět vaječníků přeléčen Deoxymykoin, po přeléčení mě začalo bolet v tříslech a bolest vystřeluje do přední strany stehna,trochu zvětšené uzlinky v tříslech, nejvíce je cítit bolest při sezení. Byla jsem odeslána na infekční kliniku,kde jsem měla kompletně v pořádku odběry. Při kontrole u praktické doktorky s tříslama mě poslala na cevní. Dneska jsem ale volala kvůli objednání a paní doktorka mi po telefonu řekla, že mi narovinu říká, že mi nepomůže a že nic z vyšetření nezjistí. Že bych měla raději jít na hematologii. Jsem tedy objednaná na úterý, ale po hodně špatných zkušenostech s doktorama, kteří mě málem ve dveřích vyhodili, že jsem mladá a že mě nic nemůže být, se bojím, že dopadnu takhle znova. Bohužel ta bolest v tříslech je hodně nepříjemná a někdy nemohu ani pomale sedět. Moc děkuji za jakokoliv odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hematologické vyšetření by jistě vzhledem ke zvětšeným uzlinám na více místech /v podpaží, v tříslech/ bylo na místě - rozhodně se nemusíte bát, že ba na Vás hematolog pohlížel jako na simulanta - objasnění zvětšených mízních uzlin je velmi důležité. Samozřejmě mohou být uzliny zvětšené i v důsledku obou zánětů, ale je třeba vyloučit onemocnění krve.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x