Bolesti zad

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, od července jsem v neschopnosti, mam vyhřezlé dvě ploténky, beru pořád léky na uvolnění svalů, sotva je doberu, hned se zablokuji, jaká je příčina? Mám ústřely do třísel, do prstů u nohou, do lýtek a kyčelních hrbolů a kyčlí. Neurolog řekl, že na operaci to není, že mi to nervy jen dráždí. Byla jsem i na infuzích, bez efektu a na kaudálu a epidurálu, který mi ulevil na 11dní. Další teď nepřipadá v úvahu, mám prý teď moc nápichů najednou a nejdřív v dubnu se to může zopakovat. Co mám dělat dál? Je dobré pořád brát léky na uvolnění? Myolastan Baclofen, Muscoril, Diklofenak, Surgam. Děkuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že po takto dlouhé době léčby, která je prakticky bez dlouhodobějšího efektu, by operace byla na místě. Zkuste váš problém probrat ještě s jiným ortopedem či neurochirurgem, co si o tom myslí.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: