Bolesti zad spojené s pálením a pícháním v rukou

Dobrý den, mám dotaz. Jsem nemocná už 8 měsíců z MR mi zjistily maiorální pravostranná proturse disku C5-6 se spoluúčastí pravostranných dorzolater. osefytů a MR LS páteře drobná generalizovaná proturse L4/5 s mělkou defigurací vaku a jeho zůžením v sag. projekci na 12mm s propagací do levého foramina - defigurované a užší bulging L5/S1. Prosím, je nutná operace? Bolesti jsou někdy nesnesitelné, nohu někdy necítím řekla bych že není moje. Ruka a tvář, tam mám takové divné pálení či píchání. Nevím, jak dál. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle opsaných výsledků zobrazovacích vyšetření páteře máte vyhřezlou ploténku mezi 4.a 5.bederním obratlem, se zúžením a vybočením páteřního kanálu. Takový nález se obvykle pouhou rehabilitací nezlepší. Zda je nebo není nutná operace, to zde rozhodnout nelze, ale jistě Vám poradí Váš ortoped a praktický lékař.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: