Bpa

Dobrý deň, mením si zubné výplne za fotokompozitné v 18 zuboch. Preto ma zujíma, či kvôli estrogenite či je to možné zmerať v krvých testoch ak by došlo k uvolneniu BPA. Ovplyvňuje je to v testoch estradiol E2 alebo treba vyšetriť iný parameter a ak aký? Ďakujem.

Odpověď odborníka:

Detaily o fotokompozitních výplních Vám určitě nejlépe řekne Váš stomatolog, nicméně jsem přesvědčená o tom, že pokud BPA obsahují, tak v množstvích, které Vám nemohou ublížit. T.j. ani se nijak projevit na jakýchkoliv laboratorních testech.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: