Bpa ve vyplních

Chci se zeptat jestli jsou kompozitni vyplne i bez bisfenolu A a lekari je bezne pouzivaji a kdyz je o to pozadam neboudou na me cumet. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Ano, jsou i takové materiály. Pokud se ale výplň zhotovuje pod izolací (tzv. kofferdamem), tak i s materiály obsahujícími bisfenoly riziko nehrozí, jelikož po dokonalé polymeraci (vytvrzení) výplně, se bisfenoly nemohou uvolňovat. S pozdravem, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: