Bradavice

Dobrý den, Na chodidle mám několik bradavic, které léčím duofilmem, ale vůbec nemizí, spíš se objevují další.(z 1 už je 7) Posledně, když jsem si sloupával vrstvu po aplikaci duofilmu, umyl jsem si pečlivě ruce a šel jsem spát, tak jsem si chvíli hrál s penisem, ať se mi líp spí..jenže dva dny na to se mi na žaludu objevil malý pupínek připomínající stejné pupínky, jako vypadaly bradavice na chodidle když se prvně objevily. Tímto vás prosím o radu, jak se zbavit bradavic na chodidle, když duofilm nepomáhá a zároveň se ptám co s tím pupínkem na žaludu - jestli možný takový přenos - je to fakt malý pupínek ani ne milimetr.

Odpověď odborníka:

Teoreticky přenos viru bradavice tímto způsobem samozřejmě možný je. Ale jen kožní lékař vám potvrdí, zda skutečně o tento problém jde nebo ne.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x