Bronchitida

Dobrý den, právě jsem dobrala ATB Duomox, který jsem dostala před 7 dny od lékaře na zánět průdušek, spolu s kapslemi Erdomed. I nadále mám podle poslechu nález. Rentgen zatím nedoporučil. Prý mám asi týden ještě brát Erdomed na vykašlávání a pak se znovu ukázat. Mohlo by se prý jednat i o mykozní problém. Stále trpím lehčí dušností a v krku mi to chrčí. Občas vykašlu žlutý hlen. Když jsem v klidu, je to lepší. Jsem kuřačka, ale po dobu léčby se snažím vůbec nekouřit. Bohužel není možný klid na lůžku po dobu léčby. Moc děkuji za radu a Váš názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jste ve vynikající lékařské péči.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Artritida: nemoc nejen těla
Články: Artritida: nemoc nejen těla
Artritida i deprese jsou...
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Na „křečáky“ platí léčivé punčochy
Články: Na „křečáky“ platí léčivé punčochy
A ne ledajaké! Jedná se o...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina kůže
Články: Rakovina kůže
Rakovina kůže je souhrnné...
Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Články: Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Škrábancům a odřeninám se...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: