Bronchitida

Dobry den mam 4leteho syna ktereho od 6 mesicu trapi bronchitidy a uz dvakrat je po zapalu plic od nasi lekarky z alerga mame seretide a na imunitu imunor bohuzel se nic nezmenilo ani po teto lecbe porad je nemocnej zacina to rymou a do dvou dnu to ma na pruduskach uz si nevim rady co delat mame doporuceno vythnout nosni mandli ale mam strach ze se muze neco stat z te anestezie asi mam takovy strach ze si pripoustim uz vse.Dekuji Vam za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšení nosní mandle může být místem ,kde přetrvává zdroj infekce, takže pokud nepomáhá imunomodulační a protizánětlivá léčba, tak bych odstranění mandle také doporučila. Celková anestezie je krátkodobá, takže riziko nežádoucích účinků je velmi malé.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: