Bulka v třísle

Dobrý den po pohlavním styku asi do dvou týdnů se mi udělala bulka v levém třísle, která za pár dní zmizela, žádné další obtíže jsem neměla, četla jsem, že zvětšena uzlina je i při nakažení virem hiv, mohlo by se jednat právě o toto? mohlo by jít použe o jeden příznak?

Odpověď odborníka:

Myslím,že si děláte zbytečné obavy zvětšení uzliny provází jakékoliv zánětlivé onemocnění, může to být i ze zvýšené fyzické námahy a pokud vymizela jistě se nejednalo o nic vážného. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: