Částečný invalidní důchod

Mám po operaci karpálního tunelu před 10 lety na levé ruce.V součastnosti mám bolesti obou rukou na předloktí až po rameno prý zánět úponových svalů padají mi ale předměty z rukou ani necítim,že mi padají až když to slyšim.emg je v normě karpální tunel to neni ale mám cukání v prstech a bolí mě svaly i když jen hýbu prsty práci sem už změnila dvakrát za lehčí ale už neunesu ani nákup domu.marodim 3 měsíce můžu si zažádat o důchod?a mám šanci ho dostat?děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zažádat o invalidní důchod samozřejmě můžete, zda ale bude schválen záleží na posudkovém lékaři. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Následky urazu ochrnutí paže n.rhadialis | Od: Vendulka | 10.1.2014 11:41
Dobrý den.Před 2lety jsem měla velmi vážnou zlomeninu horní části ruky.Ruku jem měla 8měs.ochrnutou.Dnes už s ní mohu celkem pohybovat.V ruce mi zustalo 10šroubu a kov,který vše drží pohromadě.Operovat si nikdo netroufá,protože by uplně ochrnula.Nyní mám,ale následky jelikož trpím polinoneuropatii.Citlivost mám v ruce malou.Nic v ní neudržím.Měla bych se niní po mateřské vrátit do práce.Ale to už asi nepujde..myslíte,že bych měla šanci na alespon částeční duchod.Děkuji š
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: