Částečné vysazení antidepresiv

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je možné vysadit na pár dní antidepresiva Sertralin 50mg, nemám rád alkohol, ale budu mít maturitní ples a musím si dát alespoň skleničku při přípitku. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Ideální by bylo vysadit jen co nejméně dávek,ale pokud lék užíváte už delší dobu,nemělo by dojít k úplnému poklesu krevní hladiny.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: