Červené tečky na žaludu

Dobrý den, zajímal by mne Váš odborný názor na přiloženou fotografii. Zhruba před dvěma roky jsem měl chlamydie (vyléčeno antibiotiky), přesto jsem se po léčbě subjektivně zdravý necítil - trápí mě občasné zarudnutí předkožky či žaludu. Navštívil jsem kožního lékaře(v průběhu dvou let již třikrát), stěry však byly vždy na všechno možné negativní. S vědomím, že jsem zdráv a jen se příliš pozoruji, jsem považoval styk bez ochrany za možný, avšak partnerky měly následně během dvou tří dnů potíže jim pocitově připomínající zánět moč. měchýře. Zajdu-li k lékaři, zarudnutí i tečky vždy naschvál zmizí, výsledky jsou negativní a doktor si musí myslet, že stěry z trubice jsou snad mojí zálibou. Jak ale partnerce vysvětlit, že po styku musí vždy na gynekologii pro antibiotika, to už nevím. Za vyslovení názoru předem děkuji

Odpověď odborníka:

Krásný vecer, fotka není přesná, ale pokud tam jsou puchýřky , bude to nejspíše herpes genitalis, může se takto projevovat i kandidiáza, bohužel k bližší diagnose potřebuji více informací a taky vyšetřit a vidět kůži, takže navšivte dermatologa, až budete mít projevy. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Stejný problém | Od: Tomáš | 17.7.2014 14:58
Dobrý den,

mám přesně stejný problém s projevy i s partnerkou
po nechráněném styku. Nalezl jste prosím nějaké
řešení? Děkuji.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: