Chirurgický zákrok

Dobrý den pane doktore,chtěl bych se zeptat byl jsem u svého doktora a ten mě diagnostikoval L05.0 Pilonidální absces poslal mě na vyšetření na chirurgii a tam se stím vůbec nepárali hned to řezali bez anestezie a to mě přišlo hodně divné.. tak se ptám vás na váš názor jestli by se měl dělat zákrok v anestezii injekcí. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na stavu, v jakém absces byl. Pokud byl těsně před prasknutím, anestesie nemusí být nezbytná. Jinak je anestesie samozřejmě součástí výkonu.Zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: