Chirurgický zákrok a poté

Dobrý den, 6.6. mám jít na chirurgický zákrok, v místě mezi análem a pochvou se mi udělal takový výrustek (gynekolog tvrdí, že to hemeroid není, ale chirurg ano). Chci se zeptat na pár věcí, zda-li mi zde budou dany samovstřebatelné stehy nebo ty, které se musí vyndat a dále, jelikož se s tímto problémem nerada svěřuji a stydím se o tom mluvit, proto se chci zeptat zde jestli vadí pohlavní styk po zákroku popř. za jak dlouho můžu zase začít sexuálně žít? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, do této oblasti se obvykle dávají vstřebatelné stehy. Pohlavní styk (pokud jde opravdu o hemorhoid) bude záviset na rozsahu výkonu (a tím bolestivosti). Tím nemám na mysli anální styk.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly
Články: Křečové žíly
Křečové žíly, varixy nebo...
Oční projevy alergie
Články: Oční projevy alergie
Zánět spojivek může mít...
Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Články: Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Možná vy nebo vaše děti...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: