Chlamydia trachomatis

Dobry den, pred trictvrte rokem mi byla v krvi zjistena ch.trachomatis bez klinickych projevu.. Lecba probihala Entizolem + Azitromycinem po dobu 5 tydnu. Nasledne doplnek Chlamydil extra po dobu 3 mesicu po dobrani ATB. Po dobrani ch.extra jsem se dostavil na predem dohodnuty kontrolni odber. Vysledky odberu : hladiny v krvi pred lecbou byly : IgA 1,917arbj, IgG 1,502 arbj Komentar : serologicke znamky aktivni ch.trach. Pritomnost v moci pozitivni hladiny v krvi po lecbe : IgA 2,107arbj, IgG 1,804arbj Komentar : serologicke znamky aktivni ch.trach. Pritomnost v moci negativni Odbery a lecba probihala na neurologii, premyslim nad cilenou navstevou urologie, jelikoz lecba mi vubec nepomohla a naopak se hladiny v krvi zvysilly. Chtel bych se zeptat na Vas nazor jak lecit + riziko prenosu na partnerku. (kdyz chlamydie nemam ted v mocove trubici, kam se myslim driv ci pozdeji stejne vrat, za predpokladu, ze to nebudu resit).

Odpověď odborníka:

Protilátky budete mít zřejmě pozitivní pořád. Léčba takového kalibru jakou jste prodělal by měla být nad míru dostačující. Pokud nemáte výtoky a pálení-řezání při močení, neměl by jste být už infekční. Zásadn jsou výsledky z výtěrů

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: