Chlamydie

Dobrý den, mám přeléčenou chlamydiovou infekci atb (Doxybene na 21 dní), stěr z děl. čípku po přeléčení neg (předtím se nedělal). Je mi lépe, ale hodně mě bolí klouby na levé půlce těla (a bolest se stěhuje). Chlamydie mi byly na začátku léčby prokázány po krevním testu (po 10 dnech kontrolní - hodnoty byly lepší, ale dělala je jiná lab. Po dobrání atb. testy neopakovány. Je možné, že infekce doznívá? Nebo nejsem vyléčená?

Odpověď odborníka:

Doporučuji ještě s určitým odstupem zopakovat krevní testy, vyšetření stěru z čípku by bylo vhodné celkem 3x zopakovat, aby byla jistota, že jste skutečně vyléčená.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: