Chripka

Dobry den, rada bych se zeptala. Posledni mesic jsem hodne cestovala zejemna po australii a stale cestuji. Monmentalne me trapi nachlazeni (kasel ryma) trosku zvysena teplota. Jelikoz je tu zvyseny vyskyt ptaci chripky a jelikoz jsem se pohybovala hodne na letistich trochu se obavam. Bohuzel jsem ted mimo zdravot. stredisko a tak bych se rada zeptala zda je nejake opatreni ktere lze pouzit. Je mozne ze se jedna pouze o nachlazeni. Zatim mi zabira panadol. Je mozne chripku prechodit? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Lucko, dobrý den! Je možné chřipku přechodit, řada lidí to každoročně zkouší. Tím, že ji neodležíte se "pouze" značně zvyšuje pravděpodobnost komplikací. Ptačí chřipka je prozatím dosti závažné a mnohdy smrtící onemocnění. Pokud chchete radu, ulehněte, odpočívejte, hojně pijte, vypoťte se. Budete-li Vám hůř, běžte se ukázat lékaři, i když to může být ve vnitrozemí problém.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: