Chripka

Dobrý den, pane doktore, od manžela jsem pravděpodobně dostala hroznou chřipku kašel, rýma, bolest hlavy, kloubů, svalů a jsem silně zahlenena. Teplotu e nemám. Končím 30. Týden. Může taková chřipka ublížit miminku? Měla bych nestivit obvodního lékaře nebo to spíše vylezet. A mohu paralen? Děkuji

Odpověď odborníka:

Když není teplota Paralen neberte, lépe než navštívit praktika jste li bez teploty je to vyležet, čaj s medem,citron a klid na lůžku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: