Chůze po špičkách

Dobry den muj vnuk letos v srpnu mu budou 3roky .Neumi chodit pomalu pořad běha a zakopava i o dlažbu .Utika po špičkach .Je to normalni .Děkuji za odpoved .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud po špičkách jenom utíká a nechodí pořád, jedná se pravděpodobně pouze a variantu normy. Každé dítě si vytváří vlastní stereotypy. Pokud máte pocit, že jeho chůze je něčím jiná či zvláštní, je vhodné poradit se s praktickým pediatrem či nechat dítě vyšetřit dětským neurologem.

MUDr. Petra Čamborová
MUDr. Petra Čamborová

Specializace: Dětské lékařství a klinická osteologie
Pracoviště: dětské oddělení Krajská nemocnice T.Bati a.s., Zlín
dětská osteologická ambulance, Osteocentrum Zlín, Mediekos Ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: