Cista na vaječníku

Dobrý den. Mám cistu na vaječníku 4,5 cm,jaká je šance otěhotnět? Mám dva syny,chtěli by jsme třetí,ale nedaří se. Může na to mýt vliv cista. Je větší šance po jejím odstranění.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Věro! Cysta je nejčastěji přechodná a zcela neškodná záležitost. Co se možnosti jejího odstranění týče, konsultujte svého ošetřujícího gynekologa, který o Vás a Vaší cystě ví nezměrně více nežli já. Domnívám se také, že byste měla číst více knih, nebo si alespoň zopakovat český pravopis.

Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: