Cista v těhotenství

  • Dotaz od: Ilona Koryčanská
  • Publikováno: 15.10.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý večer pane doktore! Při prohlídce mi pan doktor zjistil, že jsem těhotná 4týden což je naše velké přání, ale krom toho mám cistu "jak sviňa" jak řekl pan doktor.je šance, že se cista vstřebá a já miminko donosím nebo jaké jsou moje možnosti. děkuji za odpověď I.K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, cysta se nejčastěji utvoří ve vaječníku a není ohrožující pro těhotenství nebo plod. Vlivem hormonálních změn v organismu, které vás ted s dětátkem čekají, se jistě vstřebá. Pokud by přetrvávala i po těhotenství, volí se speciální postup - podle potíží, které způsobuje, velikosti apod. Zatím se neznepokojujte, na dalších kontrolách u pana doktora uvidíte na ultrazvuku více. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: