Citlivé varle

dobrý den.Už delší dobu mám zvýšenou citlivost pravého varlete.Tato citlivost mě překvapí vždy jednou za půl roku a pak po čtrnácti dnech zmizí. Nyní přetrvává pořád velmi mírná bolest varlete a pravého třísla. Samovyšetřování provádím pravidelně,žádný nový útvar ani bulka tam není. Zajímavé je,že mě nejvíc bolí,když to přeháním s výronem semene. Když 2-3 dny vynechám,tak bolest i citlivost mizí a je skoro nulová. Po dalším opakovaném výronu semene se zvýšená citlivost zase vrátí. Myslíte,že přehnaná ejakulace (asi 12 krát týdně) může mít s tímto problémem souvislost? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat například o zánět tříselných uzlin nebo varlete, popř. i o jiný problém. Rozhodně bych Vám ale doporučil návštevu lékaře. Jedním z nejhorších následků těchto bolestí by mohla být například i neplodnost. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: