Citlivy zalud

Dobry den. Mam problem s velice citlivym zaludem. Pri sexualnich hratkach dojde k vyvrcholeni behem nekolika vterin. Da se citlivost nejak rehabilitovat nebo muzu pouzivat nejake masti? Nejsem plnolety a nechci na to nikoho upozornovat. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejjednodušší je používání znecitlivujících gelů, takových obsahujících lokální anestetika - obvykle mesocain nebo lidocain. Lze je koupit v sex-shopech nebo získat na předpis

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: