Cla

Mám takový dotaz k antikoncepci.Brala jsem HA dienille a udělalo mi to opravdu bordel v těle je mi teď pořád špatně od žaludku a nemůžu ani přibrat ať sním cokoliv a měla sem hroznou bolest prsou tak jsem jí vysadila dobrala jsem jedno celé platíčko a pak ještě dva týdny z druhého platíčka, jenže ještě k tomu jsem brala asi 14 dní tobolky bioaktivní CLA booster s výtažky ze zeleného čaje které mají podporovat hubnutí a teď nevím jestli mi to mohly způsobit ty tobolky nebo ta antikoncepce .Tobolky jsem přestala brát protože mi z nich bylo špatně.Jen si myslím že jejich účinek už měl dávno skončit tak spíše tyhle potíže připisuji té antikoncepci která má určitě větší vliv na organismus.Chtěla bych vědět jestli je to CLA nějak nebezpečné pro organismus i když všude jsem viděla jen samé kladné recenze.Děkuji Hladíková

Odpověď odborníka:

CLA Vám neublíží, na druhou stranu, je to tableta, i ta může dráždit žaludek, uvidíte.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x