Cmp - nemocný partner a mé těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda - li může mít vliv na plod fakt, že partner - otec budoucího dítěte - prodělal CMP a užívá léky na ředění krve a cholesterol? Nenašla jsem žádný odkaz na tuto problematiku, budu ráda, když se dozvím něco víc.. Děkuji moc za Vaši odpověď. Nashledanou.

Odpověď odborníka:

Ne, tyto léky u otce by neměly ovlivnit početí ani zdraví dítěte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: