Condylomata

Dobrý den, nedávno se u partnera objevily condylomata, byl na vypálení a zatím se mu znova nic neobjevilo. Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho po tomto zákroku se může provádět pohlavní styk bez ochrany. Děkuji za odopověď.

Odpověď odborníka:

Prakticky nákazu nelze zcela vyloučit nikdy po odstranění. Infekční jsou hlavně samotná kondylomata. Styk je tedy možný po zhojení po zákroku. Vy nezapomínejte na pravidelné gynekologické prohlídky.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: