Coxarthrosis 1.dx gr.iv

Dobrý deň, mám diagnostikovanú dysplastickú koxartrózu v pravom kĺbe IV. stupňa, v ľavom II. st. Operáciu mi zatiaľ neodporúčajú, mám 54 rokov. Má v mojom prípade význam užívať artrodar? Bolesti mám, ale sú znesiteľné.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Při coxarthrose IV stupně Artrodar již smysl užívat nemá, chrupavka je prakticky zničena. Můžete ho zkusit na druhý kyčel , ale efekt je jako u všech těchot léků nejistý.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: