Cysta po clostilbegytu

Dobrý den, mám dotaz, bylo mi zjištěno PCOS. Ale pravděpodo v malé míře - lehce zvětšené vaječníky a trošku zvýšený testosteron a dlouhe cykly pravděpodobně vetšinou bez ovulace. Snažíme se otěhotnět, takže mi byl nasazen Clostilbegyt 2x denně a v Duphaston. Vůbec mi po tomto cyklu nepřišla ms - byla mi zjištěna cysta 5cm. Když takhle špatně reaguji na hormonální léčbu, je možné vůbec přirozeně otěhotnět? A je vhodné to zkoušet hned dalsi cyklus co se vstřebá/praskne? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, jistě zkoušejte stále, otěhotnět přirozenou cestou samozřejmě můžete. Clostilbegyt podporuje ovulaci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: