Dávivý kašel

Dobrý den,již druhý týden jsem na neschopence,předtím jsem téměř 14dní přecházela kašel.Pan dr.řekl,že je to na průduškách a předepsal mi antibiot.Fromilid.Vykašlávala jsem úplně zelené hleny,občas se i v noci dusila.Potom se kašel změnil opět na dráždivý,i přes den se dusím,dávím,je to strašně nepříjemné,někdy mám pocit,že už se nenadechnu.Někdy z toho i zvracím.Navíc mě silně bolí žebra pod pr.prsem,ale to nevím,jestli s tím má něco společ.Včera jsem dobrala Fromilid,ale na kontrolu jdu až v pondělí,lékař má dovol.Napadlo mě,jestli náhodou nemám černý kašel,v lednu ho měla kolegyně z práce......Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost černéh kašle je vzhledem k očkování poměrně nízká. Doporučoval bych znovu kontrolu u lékaře. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: