Degener.změny aort.a mitr.chlopně.

Dobrý den.V říjnu jsem byla na holtra,který byl popsán jako-nalezeny jako izolstahy a paroxyzmus fibrilace síní.Jícnové echo-degen.změny aorty a mitr.chlopně s objem.kalcifik.v obl.závěsného aparátumitr.chlopně.Vzhledem k dg-diabetes a onkol.dg ajištěná antokol.léčba.Chci se zeptat,jak je tato dg,srdce pro mne nebezpená a jestli budu užívat warfarin doživotně.Děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle platných doporučení by jste měla Warfarin užívat trvale. Vždy záleží na posouzení dalších vlivů, nemocí, snášenlivosti atd.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: