Délka působení mirény

dočetla jsem u jedom z dotazu, že po pěti letech je třeba tělísko mirena vyměnit, ale má doktorka mi tvrdí, do té doby, kdy opět nezačnu menstruovat, není nutno tělísko vyndavat , z její zkušenosti pět a půl roku až šest let a nemusím se obávat otěhotnění, tak opravdu nevím v co mám věřit ?????

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravda je tak někde uprostřed, Tělísko je třeba pravidelně měnit. Co se menstrauce týče, může se stát, že některé ženy po zavedení menstruaci nemají a při jejím opětovném nástupu se poznát, že tělísko již nefunguje tak, jak má. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x