Delozni cipek

dobry den,mam dotaz jsem rok po konizaci delozniho cipku.mela jsem cin3 a hpv papilomavirus.chodim na pravidelny kontroly kazdy pu rok a je to v poradku.ted me elaly po roce test na hpv papilomavirus a je negativni.zajimalo by me jestli je predpoklad ze to muzu zase dostat bud nejaky zmeny na cipku plus hpvecko.dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Může dojít k nové infekci papilomavirem ( a k následným změnám na děložním čípku), pokud byste se znovu infikovala od sexuálního partnera. Doporučuji očkování proti HPV.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: