Děloha a těhotenství

Dobrý den. Prosím pomozte. Byla jsem u paní doktorky včera poprvé, na gynekologické ambulanci. Paní doktorka napsala diagnózy: "děl. lehce zvětšná, na přední stěně pochvy hmatný fibroid útvar vel. Cca 20×20 mm. Pohyby děl, a čípkem nebol. adnex. krajiny bpn. UZ: děl. AVF 87×46 mm, na PS myom17×17mm , endometrium 25mm, ve fundu GS s hyperechogenním leme vep. 7mm ovarium i.dx. s jemně echogenní cystou vel. 48x48 mm, ov.l.sin. norm. Vzhledu Vt v CD 0" Chtěla bych vědět, co to znamená a jak moc je to špatné pro dítě? Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

dobrý den, vše naprosto v pořádku, asi máte jen lehce zmnožené vazivo na přední stěně pochvy. to nic neznamená:) jistě se zeptejte paní doktorky, až k ní půjdete, ráda Vám vše ukáže.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: