Děložní hrdlo

Pěkný den, na děložním hrdle jsem si nahmatala malý tvrdý výrůstek, chystám se s tím k lékaři,ale doba objednání je docela dlouhá, mám mít strach a objednat se jinam a vyšetření?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po vyšetření pohmatem si nemusíte dělat starosti, důležitější je vyšetření lékařským pohledem a hlavně odběrem buněk na speciální vyšetření (provede se tzv. stěr buněk a vyšetří se pod mikroskopem) - k lékaři se objednejte nebo zajděte, ale věřím, ža jako laik se znepokojujte úplně zbytečně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: